top of page

Diode Triple Wave

De Diode Laser is de eerste laser die goedgekeurd is door de kritische Amerikaanse keuringsdienst (FDA). Om alle haartjes te verwijderen heeft u meerdere sessies nodig met deze laser.

 

De haartjes die in de groeifase zitten worden verwijderd, omdat deze het meest gemakkelijk te vernietigen zijn. Dit gebeurd doormiddel van snelle lichtflitsen achter elkaar. Omdat niet alle haren tegelijkertijd in de groeifase zitten, heeft u meerdere behandelingen nodig. Het aantal sessies is gemiddeld zes.

De diodelaser die gebruikt wordt bij Laserclinic by Ils is nieuw uit de fabriek gekomen. Het menu van het apparaat is voorzien van verschillende werkmenu’s waardoor altijd de meest effectieve en veilige instellingen wordt gebruikt.


Voorzien van 3 golflengten: Alexandriet (755nm) diode (808nm) en YAG (1064nm). Dit maakt dat de Diode Laser geschikt is voor elk huidtype en elk haartype. Daarbij zorgt de verkoelde kop (-5 graden) dat de huid niet te warm wordt en de behandeling hierdoor als vrijwel pijnloos wordt ervaren. 

Diode laser
bottom of page